Fiberinstallation

Vi hjälper dig och ditt företag att sätta upp kompletta installationer av fiber eller av koppar för data och telekommunikation.

Våra tekniker har stor och bred kompetens inom fiber- och koppartråd, vi installerar bredbandsnät och datanätverk som anpassas just efter ert företags aktuella verksamhet.

Fördelarna med att genomföra en fiberinstallation är många: du kan bland annat koppla flertalet olika tjänster till din fiberinstallation – men det finns även andra fördelar. Tjänster som går att sammanfoga med fiber är bland annat internetuppkoppling, en uppkoppling som är mycket snabbare än ADSL och tv, vilket ger högre bildkvalitet. Förutom detta blir också din internetuppkoppling stabilare med hjälp av en fiberinstallation.

Vi har certifikat och därmed kan du som kund känna dig trygg med arbeten gjorda av oss, vi arbetar med kända leverantörers varumärken och starka ledord för oss är tillförlitlighet och kvalité.

Vi installerar allting vad gäller datanät till porttelefoner och passagekontrollanläggningar på ditt lager eller kontor.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!