Solpaneler

Solen är en gratis energikälla i form av naturligt ljus och värme. Har du tänkt på att denna källa faktiskt kan vara ett sätt att förbättra din privata eller ditt företags totala ekonomi? Genom att använda sig av att fånga den fria energin och omvandla ljuset till elektricitet kan solpaneler förändra just detta.

Bogesunds El & Tele förstod tidigt att detta var något som man vill hjälpa sina kunder med. Genom vår kunskap och erfarenhet att montera solcellspaneler kan vi hjälpa dig att investera i en säker lösning som passar just er.

Hur skapar man elektricitet av solljus genom solceller?

Solceller omvandlar solljuset till elektricitet genom användningen av ett halvledarmaterial som oftast består av kisel. När solljuset träffar halvledarmaterialet laddas elektronerna i materialet med energi. Energin gör att elektronerna börjar röra sig genom materialet, vilket generar likström. En kabel transporterar likströmmen till en växelriktare som i sin tur omvandlar all likström till 230/400V växelström. Strömmen kan nu bli ansluten till elnätet.

Investeringsstöd för solenergi.

Mellan 2018-2020 har regeringen avsatt nästan en miljard kronor per år till investeringsstöd för solpaneler för att få fler villaägare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag att satsa på köp av solcellspaneler och solceller.

Vi använder oss av världens ledande leverantörer av solpaneler och kringutrustning och har duktiga medarbetare som hjälper dig på din resa mot att använda solen som en energikälla på just din fastighet.

För ytterligare information och fakta besök gärna: http://www.solar-energeasy.com/se/sv

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!