Ljusdesign

Ljus är en viktig del i våra liv, ljus ger oss en känsla av trygghet och utan ljus kan vi inte se det som är framför oss. Det är med andra ord viktigt att ljuset är designat så att det gör mest nytta och ger en känsla av trygghet när människor är nära det. Ett sätt att göra detta är att tillämpa bra ljusdesign.

För att det ska få kallas bra ljusdesign är det en del faktorer som vi tar hänsyn till, några av dessa faktorer är rumsliga, användbara, trygghetsskapande och sociala. Vi på Bogesunds El & Tele ställer oss alltid frågan hur vår ljusdesign bäst kan ta hänsyn till dessa och andra faktorer.

Det är därför som vi på Bogesunds El & Tele alltid samarbetar med beställare så väl som andra kompetenser redan vid starten av ett nytt projekt. På så sätt går projektet smidigt och blir färdigställt i god tid, det gör också att vår ljusdesign alltid håller hög kvalité.

Vi arbetar med ljusdesign inne så väl som ute, på privat mark och på offentliga platser. Vi har många års erfarenhet av ljusdesign, vilket gör oss självsäkra på att vi kan leverera ljusdesign som både vi och kund kan vara nöjd med.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!