bogesunds-hjs.jpg
Joakim Lundberg, vd Bogesunds El & Tele, Andreas Everding, vd HJ:s och Uwe Mirsch, servicechef Bogesunds El & Tele.

Bogesunds El & Tele stärker sin position genom förvärv av HJ:s El & Maskinservice AB

Bogesunds El & Tele, en ledande aktör inom installationsbranschen och en del av Instalco sedan 2019, tar ett betydande steg mot att stärka sin närvaro i Borås och dess omgivningar genom förvärvet av HJ:s El & Maskinservice.

Detta förvärv utgör ett viktigt steg i Bogesunds El & Teles strävan att bredda sitt utbud och erbjuda ännu högre kvalitet och service till sina kunder.

Bogesunds El & Tele, som grundades år 2000 och har sin bas i Ulricehamn, expanderar nu sin verksamhet till flera orter i Sverige, inklusive Stockholm, Malmö, Göteborg, Borås och Jönköping.

Bolaget har framgångsrikt betjänat byggbolag med en mängd tjänster, inklusive klassiska elinstallationer i bostäder, installationer av fiber, laddstationer, solpaneler och andra energibesparande system.

HJ:s El & Maskinservice AB, med en historik som sträcker sig tillbaka till 1994, har etablerat sig som en expert inom el- och maskinservice för privatpersoner, företag och mindre industrier.

Detta förvärv öppnar spännande möjligheter för hur HJ:s kommer att integreras som en värdefull del av Bogesunds El & Tele, och kunder kan förvänta sig ännu mer specialiserad kompetens och högkvalitativ service inom el- och maskinserviceområdet.

Joakim Lundberg, VD på Bogesunds El & Tele, uttrycker sin glädje över förvärvet: "Vi är glada över att välkomna HJ:s till Bogesunds El & Tele. Tillsammans kommer vi att stärka vår lokalnärvaro i Sjuhäradsbygden och höja nivån på den service och de elinstallationer vi kan erbjuda våra kunder."

Förvärvet av HJ:s El & Maskinservice AB genomförs som en inkråmsöverlåtelse, och HJ:s har en årlig omsättning på cirka 5,5 miljoner kronor.

Detta strategiska steg kommer inte bara att stärka Bogesunds El & Teles position på marknaden, utan det kommer också att gynna kunderna genom att erbjuda ett ännu bredare utbud av expertis och service inom el- och maskinservice i Borås och dess omgivningar.

 

Om Bogesunds El & Tele

Bogesunds El & Tele är en framstående aktör inom el- och telekommunikationsinstallationer, känd för sin breda tjänsteportfölj som inkluderar elinstallationer, fiberinstallationer, laddstationer och solpanelinstallationer.

Som en del av Instalco-koncernen strävar de efter att leverera högkvalitativa lösningar och service över hela landet.

Om HJ:s El & Maskinservice AB

HJ:s El & Maskinservice AB har en lång och framgångsrik historia inom el- och maskinservice. De har specialiserad kompetens och betjänar privatpersoner, företag och mindre industrier med högkvalitativa tjänster och lösningar inom el- och maskinserviceområdet.