Om oss

Bogesunds El & Tele AB startades år 2000 av ägare med en bra mix av erfarenhet, kunskap och nytänkande och det medförde en resa med ökad efterfrågan på våra tjänster som fortfarande pågår. Filosofin från start var att ha duktiga, engagerade och ansvarstagande elektriker. Utan engagerad och kunnig personal så kvittar det hur bra vi är som företagare på att sälja tjänster om vi inte kan leverera en bra produkt eller tjänst.

Omsättning i förra årsredovisningen uppgick till 92 miljoner kr. 2019 tog vi stegen och blev endel i Instalco för att ytterligare kunna utvecklas och hitta partner att arbeta tillsammans med långt in i framtiden. Vår verksamhet bedrivs i Ulricehamn där vi arbetar lokalt med privatpersoner, kommun, byggföretag och industrier. 

Vi är idag 35 st anställda elektriker, 6 st arbetar med administration och projektledning.

Arbetet bedrivs även på andra orter i Sverige t ex i Stockholm, Malmö, Göteborg, Borås, Jönköping. Tillsammans med våra nära samarbetspartners arbetar vi främst med bostadsprojekt samt konceptbyggnationer. Vi utför alla typer av elinstallationer och tar ett helhetsansvar från projektering till färdig produkt.

Bogesunds El & Tele AB är som vi själva kallar det ett lokalt företag. Konceptet bygger på att vi alltid jobbar med beställare som vi har en relation till, att vi alltid använder oss av egna elektriker. Många företag sätter kunden i centrum vilket vi också gör, men vår filosofi är att börja från grunden med att sätta våra anställda och kollegor i centrum och vi strävar alltid efter att få en trivsam och rolig arbetsplats att göra det på. Lyckas vi med det kommer engagemang och ansvarstagande i slutändan att gynna våra kunder.

Detta är vår affärsidé som vi finner vara konkurrenskraftig och som gör oss unika som leverantör av elinstallationstjänster. Just engagemang och ansvarstagande från alla våra anställda är och har visats sig vara en framgångsfaktor.

Vår plan att utveckla företaget är att försöka bidra till en bättre miljö. Vi gör nu satsning kring förnyelsebar energi och energibesparingar. Det vi ser i världen omkring oss nu med klimatpåverkan så behöver vi alla hjälpas åt och göra vad vi kan. Här ser vi med vår tekniska kompetens att vi kan bidra. Vi utbildar vår personal inom detta område och vi levererar bla solcellsanläggningar, laddstolpar för elbil och energibesparande varor som exempelvis belysningsanläggningar. 

Tillsammans med våra duktiga leverantörer gör vi denna satsning. Leverantörerna ligger i framkant med teknik och utveckling av produkter för att klara av framtidens högt ställda krav som gör att våra duktiga medarbetare kan leverera dessa tjänster direkt till dig som kund.

Sammanfattningsvis så ska det vara enkelt och smidigt att anlita Bogesunds El & Tele.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss

Telefonnummer: 0321-262 70

Mail: info@bogesundsel.se

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco